Gratis reserveren kan via:
0413 – 27 16 16   WhatsApp ons
(nu bereikbaar)

allergenenkaart

Allergenenkaart

We hechten veel waarde aan de juiste informatievoorziening naar onze gasten. Zo hebben we ook op onze menukaarten de meestvoorkomende allergenen per product kenbaar gemaakt. Deze speciale allergenenkaart is op verzoek verkrijgbaar in de bioscoop maar ook op deze pagina te bekijken.

Op deze kaart vermelde allergenen zijn: melk, gluten, noten, soja, selderij, pinda's, sesamzaad, ei, lupine, mosterd en zwaveldioxide & sulfiet.

Menukaart

Onze uitgebreide menukaart biedt een ruime keuze aan verse en met zorg geselecteerde producten. Er is voor ieder wat wils, van een kleine hap tot een luxueus plateau. Een groot deel van de producten zijn door ons zelf samengesteld en wordt geserveerd op ons eigen servies.

Bekijk hier de allergenenmenukaart

Kinderkaart

Voor onze jongste gasten en hun ouders hebben we een menukaart die helemaal is afgestemd op hun wensen. Kinderen kunnen verwend worden met een Kidsbox terwijl de ouders bijvoorbeeld kunnen genieten van een stuk ambachtelijk appelgebak bij de koffie. 

Bekijk hier de allergenenkinderkaart

Club Lounge

Wanneer u kiest voor plaatsen op het balkon dan kunt u voor en na de film gebruik maken van de Club Lounge. Op het balkon en in de Club Lounge kunt u gebruik maken van een menukaart die nog uitgebreider en exclusiever is dan die van de zaal beneden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit diverse wijnen en kunt u zelfs een fles champagne bestellen. 

Bekijk hier de allergenen Club Lounge kaart