Gratis reserveren kan via:
0413 – 27 16 16   WhatsApp ons
(nu bereikbaar)

Kinderfeestje in Uden

Kinderfeestje bij Take Ten in Uden: jarige gratis!

Vier je verjaardagsfeestje bij onze servicebioscoop in Uden en voel je net een echte filmster. De jarige job mag gratis naar de film, en alle vriendjes, vriendinnetjes en begeleiders die meegaan krijgen korting. Geniet met z'n allen van jouw favoriete film en smul van de vele drankjes en hapjes die je tijdens de film met een druk op de knop, of online, kunt bestellen. 

Wil je het kinderfeestje extra feestelijk afsluiten?
Kies dan voor een van onze arrangementen met eten bij De Pannekoekenbakker of De Eetkamer. Wij reserveren een tafel voor je zodat je alleen nog maar hoeft aan te schuiven. Ook hier is de jarige gratis! Voor of na de film kun je met z’n allen eten in het gekozen restaurant. Pannekoek of friet, het kan allebei en wij regelen het voor je.

In de bioscoop kun je een KIDS BOX bestellen voor jezelf en je vriendjes! Voor €3,60 p.p. krijg je dan een pakje drinken, een zakje snoep of chips en een verrassing.

Prijzen

Bij alle kinderfeestjes is de jarige GRATIS. Voor de andere feestvierders gelden de volgende tarieven:

- Bioscoopfeestje = €7,50 p.p.
- Bioscoopfeestje + eten bij De Pannekoekenbakker in Zeeland = €12,50 p.p.*
- Bioscoopfeestje + eten bij De Eetkamer in Uden = €12,50 p.p.**

* De Pannekoekenbakker:
Voor alle kinderen een kinderpannenkoek met poedersuiker of stroop en een glas ranja. Voor alle kinderen 2 smulmunten en voor de jarige 10 smulmunten, hiermee kunnen ze een kadootje kopen in de speelgoedwinkel bij De Pannekoekenbakker. Volwassenen kunnen tegen normaal tarief een pannenkoek van de kaart uitkiezen en krijgen een kop koffie of thee gratis.
Een versierde tafel, feestmuts en vuurwerkfontein voor de jarige.

**Het arrangement bij De Eetkaamer:
Voor alle kinderen een pannenkoek en een glas ranja of friet, een snack en een glas ranja en alle kinderen krijgen een muntje voor de speelautomaat. Volwassenen kunnen tegen normaal tarief iets van de kaart uitkiezen en krijgen een drankje van de kaart gratis.

Bij de arrangementen met eten dient €5 p.p. betaald te worden bij De Pannekoekenbakker of De Eetkaamer. Bij de bioscoop wordt €7,50 p.p. betaald.

Reserveren

Reserveren kan per WhatsApp of telefonisch op 0413 27 16 16, of in de bioscoop

U kunt ook online een aanvraag voor een reservering doen. Als het programma voor de door u gewenste datum al bekend is dan nemen we binnen 24 uur contact met u op om uw reservering te bevestigen. Als het filmprogramma nog niet bekend is voor de door u gewenste datum dan ontvangt u de telefonische bevestiging op de maandag waarop het filmprogramma bekend gemaakt wordt. Klik hier voor het aanvraagformulier

Voorwaarden

Het minimum aantal personen is 6 inclusief de jarige en volwassenen, maximaal 15 personen. Alle toeslagen (bijvoorbeeld voor 3D films of balkon) blijven van toepassing, ook voor de jarige. Bij voorstellingen met een hoger tarief dan het reguliere tarief wordt de meerprijs in rekening gebracht. Niet geldig i.c.m. andere acties of aanbiedingen. Alleen geldig bij Nederlandstalige kinderfilms. In de kerstvakantie zijn kinderfeestjes helaas niet mogelijk.