Gratis reserveren kan via:
0413 – 27 16 16   WhatsApp ons
(Bereikbaar vanaf 11:00 uur)

Kinderfeestje in Uden

Kinderfeestje in Uden bij Take Ten: jarige gratis!

Een verjaardagsfeest in bioscoop Take Ten is onbezorgd genieten voor kind en ouders. Terwijl de kinderen op het puntje van hun stoel zitten bij hun favoriete film, zakken de ouders heerlijk onderuit in de comfortabele fauteuils.

Kies film en reserveer

• Jarige is gratis! 

Bij alle Nederlandstalige kinderfilms is de jarige gratis. Dit geldt vanaf 7 personen (inclusief de jarige). De andere kinderen en volwassenen betalen het reguliere tarief voor Nederlandstalige kinderfilms. Het gratis ticket kan zowel online als aan de kassa verrekend worden. Eventuele toeslagen voor 3D en balkon gelden wel voor de jarige.

• Versierde bioscoopstoel

Om de jarige extra feestelijk te ontvangen versieren we de stoel alvast. Zo staat de jarige echt in het zonnetje! Bij online reserveren vanaf 7 personen. Bij telefonisch reserveren voor alle gezelschappen mogelijk. 

• Uit te breiden met: Kids Box

Kies na het reserveren voor "Online bestellen" en geef meteen al door hoeveel Kids Boxen we mogen maken. De Kids Box kunnen we al klaarzetten in de zaal zodat ze direct kunnen genieten bij aankomst. In de Kids Box zit een hapje en een drankje naar keuze en een verrassing!

• Uit te breiden met: Kinderchampagne

Bij een echt feestje hoort natuurlijk champagne. Onze Bubbelfrisss kinderchampagne (zonder alcohol uiteraard) maakt het feestje helemaal compleet. Kies na het reserveren voor "Online bestellen" en bestel de kinderchampagne vooraf, dan zetten wij hem graag gekoeld klaar in de zaal.   

• Makkelijk plannen

De populairste kinderfilms worden 2 weken vooruit geprogrammeerd. Zo kunnen de uitnodigingen op tijd de deur uit. Voor zon- en feestdagen en vakanties maken we het programma de maandag ervoor bekend. Staat uw film nog niet in het programma? Meld u aan voor het wekelijks filmprogramma zodat u direct een reminder krijgt zodra u kunt reserveren.

• Cadeautjes uitpakken

Voor de film cadeautjes uitpakken? Reserveer dan balkonplaatsen en krijg toegang tot de Club Lounge waar de kinderen verwelkomd worden met een fruitige cocktail. 

Kies film en reserveer


Gamen in de bioscoop? Boek de zaal exclusief!

"Wil je een keer gamen in een bioscoopzaal?". Stel deze vraag eens aan uw zoon of dochter en kijk naar de reactie. Dit zou wel eens het beste kinderfeestje ooit kunnen worden! Als u de zaal exclusief voor het feestje boekt dan kunt u uiteraard ook vrijwel iedere gewenste film kiezen.

Dit kan al vanaf 195 euro per zaal. Het tarief varieert op basis van uw wensen en de omvang van uw gezelschap. Ook het tijdstip is van belang, buiten onze openingstijden gelden namelijk de voordeligste tarieven. De mogelijkheden brengen we graag samen met u in kaart.

Privébioscoop aanvragen