Gratis reserveren 0413 – 27 16 16 (nu bereikbaar)

Balkon en Club Lounge

Club Lounge: de exclusieve aanvulling op uw bioscoopbezoek


Take Ten presenteert met trots Club Lounge; een manier om als VIP uw bioscoopbezoek te ervaren.

Voor en na de film kan de VIP gebruik maken van de Club Lounge. Een trap leidt naar de sfeervol ingerichte ruime lobby met comfortabele fauteuilseen haard en interessante lectuur. Hier staat de bediening ook voor en na afloop van de film klaar.

Film van een hoger niveau

De lobby biedt toegang tot twee balkonloges, die boven zaal 1 en 2 gesitueerd zijn. Zodra de film start, begeeft de VIP zich naar het balkon. Na een bijzonder welkom door het balkonpersoneel en begeleiding naar de gereserveerde royale fauteuil wordt een glas champenoise of een alcoholvrije variant geserveerd. Tevens wordt de uitgebreide menukaart overhandigd. Met één druk op de knop kan de gast zich tijdens de film laten voorzien van alle gemakken.

De balkonplaatsen zijn recht tegenover het zaalbrede doek gesitueerd, waardoor het beste zicht gegarandeerd wordt. Er heerst een ontspannen en rustige sfeer door het beperkt aantal plaatsen. Het genieten kan nu echt beginnen!

Voor een balkonplaats inclusief gebruik van de Club Lounge is een additioneel ticket verkrijgbaar bij de kassa (€ 3,50 pp) en kan via de reserveringslijn of online worden gereserveerd.

Balkonplaatsen bij Nederlandstalige Kinderfilms

De speciale balkonplaatsen staan ook bij Nederlandstalige kinderfilms ter beschikking van het publiek. Minderjarigen hebben er alleen toegang wanneer begeleid door één of meer volwassenen. De balkontoeslag (€ 2,50 p.p.) garandeert een balkonplaats met extra comfortabele fauteuils tijdens Nederlandstalige kinderfilms.

 

Exclusiviteit en veiligheid

Ter bescherming van het karakter van beide faciliteiten is een kleding- / gedragscode van toepassing waardoor o.m. groepen groter dan 6 personen, sportkleding, hoofddeksels, vuile kleding, onverzorgd uiterlijk en storend gedrag worden vermeden en minderjarigen alleen onder begeleiding van meerderjarigen toegang hebben.