Gratis reserveren kan via:
0413 – 27 16 16   WhatsApp ons
(Bereikbaar vanaf 11:00 uur)

Abonnement

Geef een abonnement cadeau!

Met een abonnement van Take Ten maakt u iedere filmliefhebber blij. Bij het afsluiten van het abonnement kunt u gratis een cadeaukaart bestellen. De cadeaukaart kunt u personaliseren om het geven van het abonnement nóg leuker te maken. Voor ieder type abonnement is een aparte cadeaukaart beschikbaar.

U kunt een abonnement eenvoudig online afsluiten voor iemand anders. Dit doet u met uw eigen e-mailadres dus het enige wat u van de ontvanger nodig heeft, is een duidelijke foto. Een abonnement heeft een minimale looptijd van 4 maanden en er is al een abonnement van €5 per maand.

Abonnementen voor alle films:

Abonnementen voor Nederlandstalige kinderfilms: 

Looptijd

U kunt zelf bepalen hoelang het abonnement geldig is. Opzeggen kan namelijk eenvoudig online op ieder gewenst moment met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand. Meer informatie

Films reserveren en betalen met abonnement

Na het afsluiten van het abonnement is het mogelijk om de ontvanger te machtigen zodat deze zelf kan reserveren met zijn of haar e-mailadres. Zo heeft de ontvanger alle voordelen en worden de maandelijkse kosten automatisch van de rekening van de schenker afgeschreven. Eventuele extra films kan de ontvanger zelf (met korting) afrekenen in de bioscoop of online.