Kinderfeestje

Een kinderfeestje in Uden bij bioscoop Take Ten is onbezorgd genieten voor kind en ouders. Terwijl de kinderen op het puntje van hun stoel zitten bij hun favoriete film, zakken de ouders heerlijk onderuit in de comfortabele fauteuils.

Jarige is gratis!

Jarige is gratis!

Stoel versierd

Stoel versierd

Makkelijk plannen

Makkelijk plannen

Jarige gratis

Bij alle Nederlandstalige kinderfilms is de jarige gratis. Dit geldt vanaf 7 personen (inclusief de jarige). De andere kinderen en volwassenen betalen het reguliere tarief voor Nederlandstalige kinderfilms. Het gratis ticket kan zowel online als aan de kassa verrekend worden. Eventuele toeslag voor een 3D-film of balkon geldt wel voor de jarige.

Versierde bioscoopstoel

Om de jarige extra feestelijk te ontvangen versieren we de stoel alvast. Zo zetten we de jarige echt in het zonnetje! Als je online reserveert met minimaal 7 personen kun je de naam van de jarige invoeren. Reserveer telefonisch als je met een kleiner gezelschap komt.  

Makkelijk plannen

De populairste kinderfilms worden 2 weken vooruit geprogrammeerd. Zo kunnen de uitnodigingen op tijd de deur uit. Voor zon- en feestdagen en vakanties maken we het programma de maandag ervoor bekend. Staat uw film nog niet in het programma? Meld u aan voor het wekelijks filmprogramma zodat u direct een reminder krijgt zodra u kunt reserveren.

Uitbreidingen

Bij een kinderfeestje hoort natuurlijk kinderchampagne en een Kidsbox. Onze Bubbelfrisss kinderchampagne maakt het feestje helemaal compleet. Dit en nog veel meer is al te bestellen tijdens het maken van de reservering. Kiest u voor kinderchampagne of een Kidsbox dan zetten wij dit graag alvast (gekoeld) voor u klaar in de zaal.

Kinderchampagne

Kinderchampagne

Kidsbox

Kidsbox