Privébioscoop of zaalhuur

Wist u dat het mogelijk is om een hele bioscoopzaal in Uden te reserveren? Dit kan al met z'n tweeën maar ook met meer dan 100 personen per zaal. Onze zalen lenen zich uitstekend voor een educatief schooluitje of een indrukwekkende (bedrijfs)presentatie op het grote doek. Zoekt u juist ontspanning dan is film kijken of gamen met vrienden natuurlijk ook mogelijk. Wat u ook besluit, een privébioscoop is een unieke ervaring.

Actuele film, klassieker of eigen film?

Als u ervoor kiest om een film te kijken dan zijn vrijwel alle films mogelijk. Van de meest recente actiefilms uit ons programma tot romantische klassiekers, van Arthouse tot concerten. Als het maar gedigitaliseerd is. Ook als u zelf een film heeft gemaakt, kan deze ook op het doek vertoond worden! Dat wil toch iedere filmmaker?

Ontvangst met champagne? 

Dat kan! Naast haarscherp beeld en meeslepend geluid, kunnen wij uw gezelschap voorzien van een uitgebreid cateringaanbod. Uiteraard serveren we alle typische bioscoopsnacks maar we serveren ook luxere hapjes of zelfs een complete lunch. Heeft u wat te vieren? Dan ontvangen we u graag met champagne. U zegt het maar.

Kosten

Een privébioscoop ervaart u al vanaf 195 euro per zaal. Het tarief varieert op basis van uw wensen en de omvang van uw gezelschap. Ook het tijdstip is van belang, buiten onze openingstijden gelden namelijk de voordeligste tarieven. De mogelijkheden brengen we graag samen met u in kaart.

Inspiratie

Ter inspiratie hierbij een aantal gelegenheden waarbij een privébioscoopzaal goed van pas komt:

Zakelijke evenementenVan een indrukwekkende bedrijfspresentatie tot een sfeervol bedrijfsuitje; of zelfs een combinatie van beide door uw presentatie af te sluiten met een film. Met een bioscoopzaal tot uw beschikking, legt u de basis voor gegarandeerd succes.

Schooluitjes - Of het nou gaat om cultureel onderwijs voor CKV vakken of vermaak, film kijken in een bioscoop prikkelt scholieren heel anders dan in een klaslokaal. Wij accepteren CJP Cultuurkaart tegoed om dit te realiseren.

Kinderfeestje - "Wil je een keer gamen in een bioscoopzaal?" Stel deze vraag eens aan uw zoon of dochter en kijk naar de reactie. Dit zou wel eens het beste kinderfeestje ooit kunnen worden.

Een huwelijksaanzoekSoms maken creatieve geliefden een video om hun partner ten huwelijk te vragen. En waar komt die video nou beter tot z'n recht dan in onze bioscoopzaal?

Groep 8 film Veel scholen kiezen ervoor om in plaats van een musical een film op te nemen, bijvoorbeeld met een script van Hollywood in de klas. Wat is er dan mooier om deze film te vertonen op het grote doek? Zo worden de leerlingen echte filmsterren.