Gedragsnormen

Om al onze gasten nu en in de toekomst zo comfortabel mogelijk te kunnen laten genieten van een voorstelling in onze bioscoop hebben wij gedragsnormen opgesteld. Onderstaande gedragsnormen zullen mede in uw belang gehandhaafd worden in onze bioscoop.

  • Deze bioscoop heeft een ruim aanbod aan versnaperingen die we met zorg voor u geselecteerd hebben en regelmatig vernieuwen. Mocht u aanvullende wensen hebben dan kunt u dit aan ons kenbaar maken in plaats van zelf consumpties mee te brengen.

  • Een rustige en ontspannen sfeer is kenmerkend voor onze bioscoop. Door uw stemvolume aan te passen en uw mobiele telefoon uit te schakelen levert u een belangrijke bijdrage hieraan. Daarnaast verwachten we van onze gasten gepaste kleding en zijn huisdieren, met uitzondering van erkende hulphonden, niet toegestaan.

  • Filmproducenten kunnen mede dankzij uw bezoek aan onze bioscoop telkens weer nieuwe films produceren. Door geen opname apparatuur te gebruiken tijdens de voorstelling respecteert u de auteursrechten.

  • We hebben een geavanceerd klimaatbeheersingssysteem in onze bioscoop omdat we veel waarde hechten aan frisse lucht. Roken past daar niet bij en mag daarom alleen buiten de bioscoop.

  • De wetgever heeft bepaald dat wij geen alcohol mogen schenken aan minderjarigen en dat kinderen die jonger zijn dan 16 jaar geen toegang krijgen tot een bioscoopfilm met de leeftijdsgrens 16. Wij handhaven dit in onze bioscoop.

  • Om ons serviceniveau te kunnen verbeteren, ontvangen wij graag feedback van onze gasten. U kunt hiervoor tijdens de voorstelling de serviceknop gebruiken. Wij staan u graag persoonlijk of telefonisch te woord maar u kunt ook een reactie achterlaten op onze website.

  • Bij NL-talige kinderfilms zijn kinderen van alle leeftijden welkom. Wij adviseren om de leeftijdsclassificatie van kijkwijzer in acht te nemen. Bij NL-talige kinderfilms worden kinderen die nog niet kunnen lopen, gratis toegelaten indien ze plaatsnemen op schoot van een volwassen begeleider. Bij reguliere films worden kinderen die nog niet kunnen lopen niet toegelaten.