Ons unieke concept

We streven naar het hoogst denkbare serviceniveau. Gasten kunnen voor en tijdens de voorstelling van een uitgebreide menukaart een hapje en een drankje bestellen. Dit kan via de bestelsite of door op de serviceknop te drukken. De bestelling wordt in de zaal uitgeserveerd zodat gasten alleen maar hoeven te genieten.

Comfort en aandacht

Gasten worden bij aankomst verwelkomd als ze plaatsgenomen hebben in de zaal. Geen standaard bioscoopstoel maar een luxe fauteuil zorgt voor extra comfort tijdens de voorstelling.

Ook zijn we iedere dag van ’s morgens tot ‘s avonds bereikbaar per telefoon, e-mail en social media voor het maken van reserveringen en alle denkbare verzoeken.

Aandacht

Aandacht

Service

Service

Comfort

Comfort

Onze missie

We hebben slechts één doel:

"Met passie de meest comfortabele en persoonlijke bioscoopervaring mogelijk maken"

Gasten met een beperking

Alle zalen zijn toegankelijk voor mindervaliden en de plaatsen zijn zowel telefonisch als online te reserveren. Tevens is er een mindervalidentoilet aanwezig. In de zaal kunnen twee fauteuils verwijderd worden van de achterste rij zodat er plaats ontstaat voor één of twee rolstoelen.

Mensen met een visuele beperking kunnen in onze bioscoop gebruik maken van de app EarCatch. Deze app kan op uw eigen smartphone geïnstalleerd worden en biedt audiodescriptie voor bepaalde films. Op deze website is te vinden voor welke films deze audiodescriptie beschikbaar is.

Doven en slechthorenden kunnen gebruik maken van de app SubCatch. Deze app kan op uw eigen smartphone geïnstalleerd worden en beschrijft bij een aantal films wat u niet hoort. Op deze website is te vinden voor welke films dit beschikbaar is.

In onze bioscoop heten we opgeleide hulphonden door een erkende instituut van harte welkom. We vragen echter vriendelijk om bij een bezoek rekening te houden met het geluidsniveau in de bioscoop en de mogelijke impact hiervan op de hulphond. Alle andere dieren niet zijn toegestaan in onze bioscopen.

Gedragsnormen

Om al onze gasten nu en in de toekomst zo comfortabel mogelijk te kunnen laten genieten van een voorstelling in onze bioscoop hebben wij gedragsnormen opgesteld. Kijk hier voor onze gedragsnormen.